MENU
OBIADOKOLACJA
Zupa krem z leśnych grzybów
Kaczka duszona w czerwonym winie
Kotlet De Volaille
Kieszeń drobiowa w sezamie
Zrazy wieprzowe
-ziemniaki z wody, bukiet surówek ze świeżych warzyw
-napoje niegazowane, woda niegazowana
-kawa, herbata (bez ograniczeń)
-mix swojskich ciast
ZIMNE ZAKĄSKI
Tymbaliki z kurczaka
Śledzik z cebulą
Tortilla gyros z duetem sosów pikantnym i czosnkowym
Pstrąg w galarecie
Pstrąg wędzony
Deska swojskich wędlin z kiszonym ogórkiem
Indyk w galarecie
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Sałatka grecka z oliwkami i fetą
Sałatka – capresse
CIEPŁA KOLACJA
Faszerowana kieszeń wieprzowa
Kasztany
Skrzydełka w pikantnej glazurze w miodzie
Barszcz czysty
PRZYWITANIE NOWEGO ROKU LAMPKĄ SZAMPANA ORAZ POKAZEM SZTUCZNYCH OGNI.