SYLWESTER 2018/19

MENU

OBIADOKOLACJA

Zupa krem z leśnych grzybów
Kaczka duszona w czerwonym winie 
Kotlet De Volaille
Kieszeń drobiowa w sezamie
Zrazy wieprzowe
  -ziemniaki z wody, bukiet surówek ze świeżych warzyw
  -napoje niegazowane, woda niegazowana
  -kawa, herbata (bez ograniczeń)
  -mix swojskich ciast

ZIMNE ZAKĄSKI

Tymbaliki z kurczaka
Śledzik z cebulą
Tortilla gyros z duetem sosów pikantnym i czosnkowym
Pstrąg w galarecie
Pstrąg wędzony
Deska swojskich wędlin z kiszonym ogórkiem
Indyk w galarecie
Rolada szpinakowa z wędzonym łososiem
Sałatka grecka z oliwkami i fetą
Sałatka – capresse

CIEPŁA KOLACJA

Faszerowana kieszeń wieprzowa
Kasztany
Skrzydełka w pikantnej glazurze w miodzie
Barszcz czysty

PRZYWITANIE NOWEGO ROKU LAMPKĄ SZAMPANA ORAZ POKAZEM SZTUCZNYCH OGNI.